Finn på noe gøy i Oslo i sommer!

2020 har vært et spesielt år for oss alle. 
Tidlig i mars kom beskjeden om at hele Norge måtte stenges ned. Servicesteder i Norge måtte lukke dørene og vente på avklaring. Hvor smittsomt/farlig er COVID19? Hvor lenge må vi holde stengt?
2,5 mnd senere kunne Norge gradvis åpne dørene igjen. Restauranter, utesteder og aktivitetssentre kunne igjen ønske gjester velkommen. Etter en fantastisk dugnad, holdt vi smitten nede og dette resulterte i at vi igjen kunne gå ut døren og sosialisere oss. Men, med restriksjoner som vi alle må leve med en god stund fremover!

Norgesferie
Hele 7 av 10 nordmenn svarer at de i år ikke kommer til å reise til utlandet på ferie, selv om grensene nå har åpnet litt igjen. Kilde: VG 
Det vil si at de fleste kommer til å tilbringe ferien innlands. Oslo er for mange et naturlig sted å besøke, om man til vanlig ikke bor i byen. Det finnes så mye spennende og morsomt man kan gjøre i Oslo, derfor faller nok valget på hovedstaden for mange. Vi har i denne artikkelen lagt til noen anbefaler på hva som burde oppleves når man er i byen.

Aktiviteter for store og små
Det finnes mange morsomme aktiviteter for alle aldersgrupper i Oslo. Under har vi linket til noen av stedene verdt å besøke i sommer.

The Viking Planet
Besøk det nye høyteknologiske vikingmuset midt i Oslo sentrum. Et populært sted å besøke. Opplev vikingtiden på nært hold.
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

Megazone Oslo
Midt i Oslo sentrum finner man Megazone. Her kan store og små spille lasertag/laserspill, innendørs-paintball eller prøve seg som agenter i spillet Operation Mindfall. Et utendørs escape-game som ble lansert sommeren 2019.
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

Highjump Event
Lyst til å teste klatrekunnskapene? I høydeparken til Highjump kan dere svinge dere rundt flere meter over bakken. Tør dere å gjennomføre selveste highjumpen også?
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

Fangene på Fortet i Oslo
Du har kanskje sett fangene på fortet på tv tidligere? Her i Oslo blir dere ikke våte. Dere slipper også å møte på skumle edderkopper. 45 forskjellige rom skal løses for å samle poeng. Hvor mange rom klarer dere før tiden går ut? Et skikkelig kult konsept som burde testes når dere er i Oslo.
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

The Escape Games
Escape-room er blitt en superpopulær aktivitet. På The Escape Games i Oslo sentrum får dere testet det beste Oslo har å tilby. Spennende og morsomme rom som passer for hele familien.
Dere blir låst inne i 60 min. Klarere dere å løse alle oppgavene før tiden går ut?
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

Fjordtokt på Oslofjorden? 
Gjør noe helt unikt og morsomt, lei dere en seilskute og cruise rundt i Oslofjorden. Besøk øyer, finn flotte badeplasser, spis god mat, dere styrer ruta.
Båtene er veldig populære, så her gjelder det å booke tidlig.
Trykk deg inn på linken for å lese mer om stedet.

Vi håper dere fant noe som virket interessant. Velkommen til Oslo i sommer! 

Kommentarer

  • Silje Sletteberg
    13. juli 2020 at 11:56

    Takk for gode råd! Et par er allerede testet, men det var flere spennende ting her som må prøves ut. Vi gleder oss til sommer i Oslo!

chat
Legg inn en kommentar