Personvernerklæring

«Nettstedet» viser til hele siden under domenet www.Dinosloguide.no.

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. Les mer om bruk av cookies.

Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Dataene vi henter ut kan ikke knyttes til deg som person.

 

Personvernpolicy

Hvilke personopplysninger DinOsloGuide kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven. Dette gjelder for hele nettsiden. Informasjon du gir via kontaktskjema til våre samarbeidspartnere blir sikkert lagret. Mottaker av skjema vil motta de opplysninger du gir.

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.

Behandlingsansvarlig

Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er Andreas Forvik ved Event Forvik ENK, med organisasjonsnummer 993 822 418. 

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med oss på post@dinosloguide.no. Vi fjerner det du måtte ønske.
Om noen har tatt eierskap til en av dine bedrifter, vil vi kunne be om dokumentasjon at du/dere er rettmessige eiere.

Grunnet backup av hele nettsiden kan opplysninger bli liggende som en backup i opp til 3 mnd. Ved behov for en backup, vil din informasjon fjernes fra «live» nettsted øyeblikkelig.

Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

Vi henter inn informasjon via ulike skjemaer som du som besøkende kan fylle ut. Du gjennomfører ikke en direkte booking på vår nettside, men tar kontakt med våre partnere. Ved å delta i konkurranser eller melde deg på et av våre nyhetsbrev godtar du at vi lagrer din info. Du kan når som helst melde deg av dette igjen. Det er helt frivillige å delta, melde deg på, benytte deg av våre kontaktskjemaer.

Lagring og deling av opplysninger

Personopplysninger som registreres i skjemaer på www.DinOsloGuide.no, er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Informasjonen du legger inn vil bli lagret i vårt system, men ikke brukt så fremt du har godkjent bruken. Vår samarbeidspartner som får din henvendelse vil også få informasjonen du har lagt ved, så de enkelt kan ta kontaktt med deg. Vi deler ikke ut informasjon til tredjepart, så fremt det ikke er nødvendig for driften eller at du selv har gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet, meldt deg på en konkurranse, eller meldt deg på et av våre nyhetsbrev.

Søk på nettstedet

Søkeord og andre fraser du skriver inn på nettsiden, eller søkeord du har brukt før du kom til oss samles og lagres i Google Analytics. Hvorfor lagrer vi dette? Vi ønsker å gjøre nettsiden og søkefunkjsonene enklere og bedre for deg som gjest på vår nettside. Igjen, vi får ingen personopplysninger om deg som besøker nettsiden.

SSL-kryptering

www.DinOsloGuide.no er SSL sikret. Det vil si at all info du legger inn er kryptert. Ser du låsen øverst i adressefeltet? Trykk der om du vil lese om vårt SSL-sertifikat.

Facebook login

I disse tilfellene er det Facebooks personvernerklæring som gjelder. Se Facebooks personvernerklæring på facebook.com.
Du kan kommentere på noen innlegg, oppføringer og andre steder på nettsiden med facebook. Dette vil være synlig på nettsiden, men det er facebook som lagrer denne informasjonen/teksten. Du kan også logge inn med facebook – lage en bruker. Vi henter kun inn navn og e-post. Facebook verifiserer at du er den du utgir deg for å være. 

Bestillingsknapper og eksterne lenker

Knapper og linker til andre nettsider/oppføringer. Med en gang du forlater www.DinOsloGuide.no, er ikke vi lenger behandlingsansvarlig for personopplysninger på de eksterne nettsidene. 

Innbygde elementer fra eksterne nettsteder

Vi har flere elementer hentet inn fra andre nettsider. Tripadvisor, instagram m.f.. Om du trykker deg inn og benytter deg av disse tjenestene, er det nettsiden du kommer inn på som er ansvarlig. 

Markedsføring

Alle bedrifter som legger inn en oppføring på vårt nettsted godtar at vi kan ta kontakt. www.DinOsloGuide.no kan også endre noe tekst for å øke søkeoptimaliseringen og rette skrivefeil på oppføringen. Alle gjester til nettsiden som melder seg på vårt nyhetsbrev eller deltar i konkurranser blir også meldt på vårt nyhetsbrev. Dette kan man velge å melde seg av om ønskelig.