Testet: Operation Mindfall

Hva er testet? 
Testet er artikler skrevet etter at vi i redaksjonen har vært innom et sted. Restauranter, velvære & spa, aktiviteter m.m..
Redaksjonen med venner har fått dette gratis. Stedet blir informert i forkant om at vi kommer til å skrive en ærlig tilbakemelding på opplegget.
Det gis ingen karakter. Vi skriver om vår opplevelse.

Operation Mindfall 
Vi ble invitert av Megazone til å teste deres nye utendørs escape-game. Vi har tidligere hørt om escape-room og testet flere, men escape-game var noe nytt.
De skriver på sine nettsider at dette er et helt nytt konsept som de lanserte i Oslo sommeren 2019. Vi fikk tilsendt en e-post med spennende informasjon. Dette er faktisk basert på noe som har skjedd. Det gjorde det hele litt mer interessant. Vi var 4 stk i gruppen. Vi trodde muligens vi skulle dele oss i 2 lag, men ble sendt ut som et lag. Mellom 3-5 er normal lagstørrelse. Da fikk vi ikke konkurrert med noen samtidig, men vi ser hele tiden scoren til andre lag som har spilt det før oss. Det ga oss motivasjon til å nå highscore-listen.

Oppmøte og starten av oppdraget
Vi dro til Megazone i Oslo sentrum. Her ble vi møtt av en hyggelig ansatt som med en gang delte ut utstyret vi skulle ha med oss. En kjapp prat med vedkommende og vi var klare til å sette igang oppdraget. Vi skulle finne oss et rolig sted og se en introduksjonsfilm. Fin film som forklarte hvordan vi skulle jobbe for å gjennomføre alle oppgavene. Vi fikk opp kofferten etterhvert (vi brukte kanskje litt lang tid i starten, men vi ville få det til). De to første oppgavene var veldig enkle. Men… Så ble det litt vanskelig… Vi skal ikke røpe for mye av oppgavene, men man må virkelig være konsentrert og noen ganger tenke litt utenfor boksen. Med hjelp av iPaden kunne vi se virtuelle ting og måtte bruke disse tingene for å løse oppgaver. Helt nytt for oss - skikkelig kult og avansert!

Gjennomføringen av selve oppdraget
Vi ble guidet igjennom Oslos gater. Det var ikke så langt mellom hver oppgave, men man må fortsatt gå et lite stykke rundt omkring. Noen så rart på oss når vi satt på bakken midt i Oslo sentrum og blandet væske. Det er nok en grunn til at vi må ha på oss vester som «forteller» at vi spiller. Så ingen ringer inn til politiet og melder ifra om at det sitter en gjeng foran stortinget og mikser ting i reagensrør. God variasjon i oppgaver. De fleste på iPadene, men vi måtte også bruke mobilen, søke opp ting, finne ting i Oslo m.m.. Vi måtte hoppe over en av oppgavene - vi klarte den rett og slett ikke (i etterkant av runden ble vi fortalt at denne oppgaven er den de fleste sliter med. Kun 20% som klarer å finne sammenhengen. Detaljer fra tidligere oppgaver må brukes). Når det sto 6 min igjen på klokka som teller ned, klarte vi å fullføre oppdraget utenfor universitetet i Oslo.

Anbefaling
Vi har ikke sett så mye reklame for dette spillet og det er synd. For dette er noe flere virkelig burde teste ut. Når man har gjort det en gang, så er man «ferdig». Vi har hørt rykter om at det også skal komme et lignende spill til i serien. Men de visste ikke når dette var klart. Dette var skikkelig gøy, men også litt vanskelig. Statistikken til Megazone viser at kun 57% klarer å gjennomføre på tid. Så, vi følte at vi gjorde en god innsats. Det ble ingen highscore på oss, men en god 17 plass av alle som har spilt dette er vi godt fornøyd med.

Takk for at vi fikk komme å teste ut Operation Mindfall! Dette er noe vi absolutt anbefaler flere.

Om du og dine venner eller kollegaer ønsker å teste ut, så har Megazone en kampanje som varer frem til 31.07.20. Bruk rabattkoden JULI20 - da får dere 20% rabatt på prisen. 
Dette kan bookes på Megazone sin nettside. Da ser man også hvilke tider som er ledige. Klikk deg inn HER for å komme til bestillingen og mer informasjon.

Se reklamefilmen Megazone har lagt ut nederst i artikkelen. 

operation-mindfall-megazone-testet

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer..
  • chat
    Legg inn en kommentar